BOTAŞ Haberleri

BOTAŞ haberleri ve güncel BOTAŞ gelişmeleri, BOTAŞ ile ilgili tüm video, BOTAŞ fotoğrafları ve BOTAŞ haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

BOTAŞ, Mayıs ayı için doğalgazın toptan satış fiyatlarında herhangi bir artış yapılmayacağını duyurdu.

Gündem

BOTAŞ, Mart ayında mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını açıkladı.

Ekonomi

Konut ve sanayi abonelerini ilgilendiren tarifelerde herhangi bir değişiklik yapılmazken, elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesi de sabit kaldı.

Ekonomi

BOTAŞ, şubat ayı doğal gaz tarifesini duyurarak, ülkedeki konutlarda Avrupa'nın en düşük doğal gaz fiyatlarına sahip olma avantajını sürdüreceğini açıkladı.

Ekonomi

BOTAŞ'ın internet sitesinde yayımlanan tarife tablosuna göre, doğal gazda Şubat ayında geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik...

Ekonomi

Doğal gaz piyasasında herkesin şaşırdığı bir gelişme yaşandı! Kış aylarının gelmesi ve seçim döneminde alınan kararlarla birlikte, doğal gaz tüketiminde...

Ekonomi

Bu günlerde herkesin cevabını merak ettiği soru: Türkiye'de doğalgaz fiyatlarına Ocak ayında zam yapılacak mı? Botaş’tan beklenen açıklama geldi.

Ekonomi

Sosyal medyada dolaşan BOTAŞ hisse satışı ilanlarına dikkat! Büyük bir dolandırıcılık girişimi var. Sakın aldanıp para yatırmayın.

İnegöl

Enerji dünyasında sürpriz bir atama gerçekleşti! İnegöl'ün tanınmış ismi Nevzat Şatıroğlu BOTAŞ'ta hangi göreve geldi?

Ekonomi

Elektrik zammından sonra doğalgaza da zam geldi! Konut kullanıcıları rahat bir nefes alırken, sanayi sektörünü neler bekliyor?

İnegöl

İnegöl'de faaliyet gösteren İNGAZ, BOTAŞ'a olan borçları nedeniyle yönetim değişikliğine gidildi. Peki, bu durum aboneleri nasıl etkileyecek ve yeni yönetim...