Asrın felaketi Haberleri

asrın felaketi haberleri ve güncel asrın felaketi gelişmeleri, asrın felaketi ile ilgili tüm video, asrın felaketi fotoğrafları ve asrın felaketi haberleri Genç Gazete sitemizde


Türkiye

Asrın felaketinden sonra meydana gelen artçı depremler vatandaşları korkutmaya devam ediyor.

Gündem

Kahramanmaraş, bu yıl Miraç Kandili'ni 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü ile aynı güne denk getirdi. Asrın felaketi olarak anıldı.

Gündem

Erdoğan, törende yaptığı konuşmada depremin büyük acısını ömür boyu taşıdıklarını belirterek, "Asrın felaketini asrın dayanışması ile yendik.

Gündem

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin yıl dönümünde, yaşanan felaketin yeni ve şok edici görüntüleri gün yüzüne çıktı.

Genel

Adana'da yaşanan depremde yıkılan binaların inşaat kusurlarıyla ilgili devam eden soruşturmada dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

Türkiye

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut yapımıma yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Türkiye

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da kentin simgesi olan saat kulesindeki saatler, depremden sonra durduğu "04.17"yi gösterecek.

Çevre

Asrın felaketinde binlerce evin yıkıldığı Malatya’da ağır hasarlı binalarda yıkılmaya devam ediyor.

Gündem

Kahramanmaraş-Kayseri Karayolu’nun 11. kilometresindeki Kılavuzlu Mahallesi’nde bulunan 500 yıllık tarihi Ceyhan Taş Köprü, asrın felaketi olarak adlandırılan depremlere de dayandı.