Google, yarın Pixel 8 Pro'nun yeni bir renk seçeneği olan "Minty Fresh"i duyurmaya hazırlanıyor. Marka, son birkaç gündür bu yeni ürünü tanıtmak için heyecan yaratıyor. Resmi tanıtımdan sadece bir gün önce, teknoloji dünyasından tanınan isimlerden biri olan Evan Blass, Pixel 8 Pro'nun "Minty Fresh" renk seçeneğindeki resmi görünümlü bir fotoğrafını paylaştı.

Bu sızıntı fotoğrafta, Pixel 8 Pro'nun arka panelinin açık yeşil bir tonu olduğu görülüyor. Yatay kamera çubuğunun da bu yeni rengi tamamladığı dikkat çekiyor. Ön yüzde ise, uygulama simgelerinin arkasında açık yeşil bir arka planla birlikte nane temalı bir duvar kağıdı görünüyor. Bu da telefonun, yeni renk seçeneğine uyum sağlayacak bir özelleştirilmiş tema ile geleceğini gösteriyor.

WiFi Düşmanı Gizli Tehlike: Evdeki Aynalar! WiFi Düşmanı Gizli Tehlike: Evdeki Aynalar!

Google Pixel 8 Pro, etkileyici bir rengi yelpazesine ekledi

Google Pixel 8 Pro Bir Rengi Daha Yelpazesine Ekledi!

Pixel 8 Pro'nun bu yeni açık yeşil renk seçeneğinin, fiyatı ve satışa çıkış tarihi ile ilgili resmi bilgiler yarın açıklanacak. Hatırlanacağı üzere bu akıllı telefon, geçen yıl Ekim ayında gökyüzü mavi, obsidyen siyahı ve porselen renk seçenekleri ile piyasaya sürülmüştü.

Pixel 8 Pro'nun diğer renk seçenekleriyle aynı çekirdek özelliklere sahip olması bekleniyor. 6.7 inçlik OLED ekranı, 3.120 x 1.440 piksel çözünürlüğe, 120Hz LTPO uyarlanabilir tazeleme hızına ve 2.400 nit zirve parlaklığına sahip. Toz ve suya karşı IP68 sertifikalı bir korumaya sahip olan telefon, 50MP ana sensör, 48MP ultra geniş açılı lens ve 48MP telefoto birim ile donatılmış. Pixel 8 Pro, Tensor G3 yonga seti ile 12GB RAM ve 1TB'a kadar depolama alanı ile güçlendirilmiş. Ayrıca, 30W kablolu şarjı destekleyen 5.050mAh kapasiteli bir pile sahip.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK