Ordu'da gerçekleşen bir düğün, sıradışı tercihiyle gözleri üzerine çekti. Gelin arabası olarak süslenen tırlar ve gelinlik içinde direksiyon başındaki gelin, bu düğünü efsaneleştirdi. Peki, bu eşsiz düğün konvoyunun başını çeken gelin, tüm gözleri üzerine çekerken neler hissetti?

gelin tir dugun (12)

Ordu'dan İlham Veren Düğün Konvoyu

Türkiye'nin Karadeniz bölgesinden çıkan bir aşk ve meslek tutkusu hikayesi, Ordu'dan tüm ülkeye yayıldı. Tanju Akdoğan ve Elif Felek çiftinin düğünü, onların kamyon sürücüsü oluşunu da kutlayan bir etkinlik haline geldi. Gelin ve damat için ayrı ayrı süslenen tırlar, gelinin düğün salonuna kadar olan yolculuğunda eşlik etti.

gelin tir dugun (11)

Her Şey Bir Hayal ile Başladı

"Mesleğim gereği tırı gelin arabası yaptım. Çok mutluyum. Biz hep bunun hayalini kuruyorduk, bu güne nasip oldu"

gelin tir dugun (10)

Tanju Akdoğan'ın sosyal medyada da büyük bir takipçi kitlesi var. Bu özel gün, onun ve eşinin mesleki yaşamını da simgeleyen bir kutlamaya dönüştü.

gelin tir dugun (9)

Hayallerin Direksiyonunda Bir Gelin

"Tır kullanıyorum, inşallah salona kadar ben götüreceğim. Bugün en mutlu günümüz. Bu benim en büyük hayalimdi."

gelin tir dugun (8)

Deprem timleri hazır kıta Deprem timleri hazır kıta

Elif Felek'in gelinlik içinde tır kullanma hayali, bu düğünle gerçek oldu. Düğün konvoyunun başında tırlarıyla ilerleyen çiftin bu cesur adımı, onların mesleklerine olan tutkularını ve birbirlerine olan aşklarını gözler önüne serdi.

gelin tir dugun (6)

Yolda Olanın Gülümseyişi

Gelin tırının önündeki "Sana gelmediğim gün yolda olduğum gündür gülüm" yazısı, bu özel günün ruhunu yakalamak için mükemmeldi. Bu duygusal mesaj, onların yollarda geçirdikleri zamanın bir birleşimini ve beraberliklerini simgeliyordu.

gelin tir dugun (7)

Haberin sonunda gösterilen samimiyet ve şaşkınlık dolu destek, bu düğünü hafızalarda eşsiz bir anı olarak yer etti.

gelin tir dugun (3)

Gelinlik içinde tır kullanarak gelen Elif, yolda gördüğü çocuklara zarf içinde hediye dağıtmayı da ihmal etmedi, böylece neşe ve hayırseverlikle dolu bir düğüne imza atmış oldu.

gelin tir dugun (2)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR