Müslim Serbest yazdı

  TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta yer alan temsilcimiz İnegölspor, 2023-2024 sezonunun onbeşinci haftasında kendi evinde karşılaştığı Amed Sportif Faaliyetler ile 0-0 golsüz berabere kaldı.

   Geçtiğimiz hafta deplasmanda Belediye Derince Spor'a 2-1 yenilerek taraftarını üzen temsilcimiz İnegölspor, bu haftaya kadar hiç yenilmeyen  Amed Sportif Faaliyetler'i yenerek stadyumu hınca hınç dolduran taraftarını sevindirmek istiyordu.

   Buna karşın konuk ekip Amed Sportif Faaliyetler ise namağlup olarak geldiği maçta İnegölspor'a yenilmeyerek puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapmıştı.

   İnegöl İlçe Stadında oynanan maçın ilk yarısına temsilcimiz İnegölspor'un vuruşu ile başlandı. Sakat oyuncularının çokluğuna rağmen temsilcimiz yine de ilk yarıda birçok pozisyon buldu, fakat yararlanamadı.

   Maçın ikinci yarısında konuk Amed Sportif Faaliyetler ağırlığını koymuş olarak görünse de temsilcimiz rakibine pek pozisyon vermedi.

Orta hakem Alper Oran her iki yarıda temsilcimizin penaltı pozisyonlarını es geçerek maçın da golsüz berabere tamamlamasında önemli rol oynadı.

   Evet, temsilcimiz İnegölspor bu sezon  oynanan maçlar içerisinde en kalabalık seyirci topluluğu karşısında oynadığı maçta konuk ekip namağlup ve lider Amed Sportif Faaliyetler'e geçit vermedi.

   Saha zemininin azizliğine bu maçta Orhan Aktaş ve Muhammed Samed Karakoç da uğradı.

Böyle devam ederse daha çok oyuncumuz sakatlar kervanına katılır.

Onun için saha zemininin derhal bakıma alınması, devre arasına kadar kendi evimizde oynayacağımız maçların deplasmanda oynanması için yönetim kurulunun harekete geçmesi  gerekmektedir.

   Bu kadar sakat oyuncusuna rağmen sahada  özveriyle iyi bir mücadele sergileyen futbolcularımızı ve teknik heyeti kutluyorum.

    Önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Karaman FK karşısında İnegölspoumza başarılar diliyorum.