Denizli'de yaşanan acı olayda, Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir binanın bodrum katında çıkan yangında 1 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken, annesi ve ağabeyi ise yaralandı.

Eşiyle çıkan tartışmada kendini bıçakladı Eşiyle çıkan tartışmada kendini bıçakladı

Feci yangın: Bebek öldü, ağabeyi ve anne ağır yaralı

Elektrik panosundan kaynaklandığı belirtilen yangın, kısa sürede dairenin tamamını sarmıştır. Olayı fark eden çevre sakinlerinin hızlı ihbarı üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Komşuların yardımıyla 3 yaşındaki Serhat Can Y., annesi Sinem Y. (22) tarafından yaralı olarak dışarı çıkarılabildi.

Feci yangın: Bebek öldü, ağabeyi ve anne ağır yaralı

Ancak, Sinem Y.'nin 1 yaşındaki kızı Masal'ı kurtarma çabaları ne yazık ki başarısız oldu. Kızını kurtarmaya çalışırken yaralanan anne Sinem Y. ile Serhat Can Y. acil olarak hastaneye kaldırıldı. Alevler, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda apartmanın üst katlarına kadar ulaşmış, ancak kontrol altına alınabilmiştir.

Feci yangın: Bebek öldü, ağabeyi ve anne ağır yaralı

Olayın babası Eyüp Y., inşaat sektöründe çalıştığı işinden acı haberi alarak eve ulaştı. Evine vardığında yaşanan trajediyi öğrenen Eyüp Y., gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından minik Masal'ın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yangınla ilgili soruşturma başlatılmıştır.

Editör: İHSAN KURAN