İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde beklenen ara atamalar sonucunda, 5 ilçenin emniyet müdürü değişiklik yaşadı. Yapılan atamaların detayları şu şekildedir:

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy, İstanbul Anadolu Yakası İlçelerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Bu kapsamda, Hüseyin Güleç, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü olarak görevine getirilmiştir. Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ise Barış Çukur atanmıştır.

Trafik kazası geçirdiler, hastaneden sahneye koştular Trafik kazası geçirdiler, hastaneden sahneye koştular

Esenler İlçe Emniyet Müdürü Murat Uzun, Avrupa Yakası İkinci Bölge İlçelerinden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanırken, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Muhammet Ahmet Katipoğlu atanmıştır.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Aşkın Kılıçkeser ve Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü olarak tayin edilen Necati Aktuğ Şahin, ilçe emniyet müdürlüklerine atanmışlardır.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen ara atama kapsamında, Ercan Bilgili Turizm Şube Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Gülseda Torun, Eğitim Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanırken, Gürol Dikyol Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir. Mehmet Baysal ise Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK