TBMM bahçesinde renkli buluşma TBMM bahçesinde renkli buluşma

Peki, kaza nasıl oldu? Kimler hayatını kaybetti? Olayla ilgili soruşturmada son durum ne?

 Dün akşam saatlerinde Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu Nizip ilçesi yakınlarında yaşanan feci trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Diyarbakır'dan hareket eden bir minibüsün, karayolları kamyonuna çarpma sonucu meydana gelen kazada, 17 kişi de yaralandı.

kaza 5 vefat (4)

Kaza Anı ve Kaybedilen Canlar

Korkunç Kazanın Detayları

Minibüsün sürücüsü Necati Demir idaresindeki 21 ADE 794 plakalı araç, refüjdeki otları temizleyen 33 ACR 915 plakalı Çetin Koçarslan kontrolündeki karayolları kamyonuna çarptıktan sonra metrelerce savruldu. Bu trajik kazada, minibüste bulunan 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını Kaybedenlerin Kimlikleri

Minibüs içerisinde bulunan ve olay yerinde vefat eden kişilerin; Niyazi Narman (67), Sabriye Gökalp (67), Cevriye Didim (60), Fatma Akbalık (38) ve Mevlide Miray Akbalık (6) olduğu belirlendi. Cenazeler, işlemlerin tamamlanmasının ardından Diyarbakır'ın Çermik ilçesine defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

kaza 5 vefat (3)

Soruşturma Derinleşiyor

Gözaltındakiler ve Devam Eden Soruşturma

Feci kaza sonrası, minibüs şoförü Necati Demir, karayolları kamyonu şoförü Çetin Koçarslan ve karayolları çalışanı Mahmut Ö. gözaltına alındı. Gözaltındaki şahısların işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Soruşturmanın detaylarına ilişkin daha fazla bilgi bekleniyor. Olayın yankıları, tüm Türkiye'yi derinden sarsmaya devam ediyor.

kaza 5 vefat (1)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR