Almanya'da yaşayan ve "Eşekli Dostoyevski" olarak tanınan Ersin Bilge, Orhaneli ilçesindeki çocuklara kırtasiye malzemeleri hediye ederek onlara ilham kaynağı oldu. Bilge, öğrencilere kalem, defter ve kitaplar dağıttı ve onlarla sohbet etti.

AW081020_01

Kırtasiye Malzemeleri Dağıtımı ve Çocuklarla Sohbet

Ersin Bilge, Orhaneli Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tayır ile birlikte Demirci İlköğretim Okulu ve Orhaneli Merkez Kadri Uğur Ortaokulu'nda öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıttı. Çocuklarla sohbet eden Bilge, çocukluk hayalini gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu ve heyecanını paylaştı.

Bursa'da 19 Mayıs Bayramı Coşkusu Bursa'da 19 Mayıs Bayramı Coşkusu

AW081020_04

Çocuklara İlham Veren Bir Hikaye

"Eşekli Dostoyevski" lakabıyla tanınan Bilge, çocuklara okumanın ve bilime yönelmenin önemini vurguladı. Bilge'nin bu ziyareti, çocuklara eğitim ve okumanın değerini hatırlatarak geleceklerine yön verme konusunda ilham verici bir örnek oldu.

"Bugün çocukluk hayalimin peşinde koşan biri olarak burada çocuklarla buluştuk. Ben bu çocukların içinde çocukluğumu yaşıyor çok mutluyum, heyecanlıyım, bu ülke çok şeyi hak ediyor." - Ersin Bilge

AW081020_02

Editör: Abdullah Argun