Orhaneli Haberleri

Orhaneli haberleri ve güncel Orhaneli gelişmeleri, Orhaneli ile ilgili tüm video, Orhaneli fotoğrafları ve Orhaneli haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde, doğanın gizemli köşelerinden biri olarak bilinen Dümen Dağı, keşfedilmeyi bekleyen bir hazine gibi görünüyor.

Bursa

CHP Parti Meclisi’nin aldığı kararla Bursa’da İnegöl ve Orhaneli ilçelerinin belediye başkan adayları belli oldu

Bursa

Uludağ'ın güneyindeki Orhaneli ilçesinde yetişen Türkiye'nin en lezzetli mantarlarından 'kanlıca mantarı', bu yıl bereketli bir sezon geçiriyor.

Bursa

Almanya'da yaşayan ve "Eşekli Dostoyevski" olarak tanınan Ersin Bilge, Orhaneli ilçesindeki çocuklara kırtasiye malzemeleri hediye ederek onlara ilham kaynağı oldu.

Bursa

Orhaneli Belediyesi Halı Saha tesislerinde, Orhaneli Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Orhaneli Belediyesi'nin organizasyonuyla gerçekleşen kurumlar arası Halı...

Bursa

Bursa'nın Orhaneli yolu üzerinde yaşanan kaza, sürücüsü uyurken aracın ağaçlara çarpmasıyla başladı. 

Bursa

Orhaneli Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna göreve başladı.

Bursa

Orhaneli ilçesinde bulunan Sadağı kanyonu, doğal güzelliğiyle gelenleri büyülüyor.

Gündem

Su Sporlarında adrenalini en yük aktiviteler arasında yer alan rafting için Marmara'nın en gözde ve ilk parkurunda sezon heyecanı yaşnıyor.

Bursa

Büyükorhan Belediye Başkanlığı tarafından kilitli parke taşı alınacaktır.

Bursa

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi tarafından temassız tonometre cihazı alınacaktır.

Bursa

Bursa'da Orhaneli-Keles-Büyükorhan-Harmancık ve Osmangazi'ye Bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DAĞDER), iftar programı düzenledi.