Orhaneli Belediyesi Halı Saha tesislerinde, Orhaneli Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Orhaneli Belediyesi'nin organizasyonuyla gerçekleşen kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. Kaymakam Muhammed Furkan Tuna ve Belediye Başkanı Ali Aykurt'un başlama vuruşuyla turnuvaya renkli bir başlangıç yapıldı.

AW071070_01

Çekişmeli Maçlar ve Takımların Performansı

Turnuvanın ilk gününde, Bursa'nın Orhaneli ilçesinden 16 takımın katılımıyla heyecanlı maçlar oynandı. Özellikle Polis Gücü'nün Orhaneli İlçe Tarım Müdürlüğünü 12-3 mağlup ettiği maç, turnuvaya heyecanlı bir başlangıç yaptı.

Orhaneli Gençlik ve Spor Müdürü'nün Açıklamaları

Gençlik ve Spor Müdürü Ali Ankıt, ilçede uzun süredir yapılmayan bu tür etkinliklerin halk tarafından özlendiğini belirterek, "İlçemizde insanların kaynaşmasını sağlayan ve özlemini gideren çeşitli spor etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Bilek güreşinde Avrupa Şampiyonu olan Bursalı ikizler, Dünya zirvesine göz koydu Bilek güreşinde Avrupa Şampiyonu olan Bursalı ikizler, Dünya zirvesine göz koydu
"Turnuvanın centilmence geçmesini dileyerek tüm takımlara başarılar diliyorum." - Kaymakam Muhammed Furkan Tuna ve Belediye Başkanı Ali Aykurt

Editör: Abdullah Argun