Türk futbolunun iki dev kulübü Galatasaray'ın Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç, tartışmalı Süper Kupa finali öncesinde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi. Önemli bir durum değerlendirmesi için düzenlenen toplantı, taraftarları ve spor kamuoyunu heyecanlandırdı.

Toplantı, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin konuklarına ev sahipliği yaptığı bir otelde gerçekleşti. İki başkan, Süper Kupa finaline ilişkin konuları görüşmek üzere bir araya geldi. Toplantının detayları ve gündem maddeleri hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, kulüpler arası ilişkilerin ve futbolun genel durumunun ele alındığı belirtiliyor.

Toplantının ardından Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları, kameralardan ve basından uzak bir şekilde otelden ayrıldı. İki kulüp başkanının arka kapıyı kullanarak otelden ayrılması, toplantının gizliliğine ve hassasiyetine işaret ediyor.

Bursaspor başkan aday adayları belli oldu Bursaspor başkan aday adayları belli oldu

Süper Kupa'nın oynanacağı tarih ve saatin toplantı sonrasında belirleneceği yönünde gelen bilgiler arasında. Taraftarlar ve futbolseverler, bu gizemli toplantının ardından gelecek gelişmeleri heyecanla bekliyor.

Editör: Şaban Kılıçcı