Galatasaray, 24. şampiyonluğunu kutlamaya devam ediyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de ulaştığı 24. şampiyonluğunu, Ankara’da görkemli bir törenle kutladı. Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen bu kutlama, taraftarlarda büyük bir coşku yarattı.

Genc Gazete Galatasaray Ankara Sampiyon Kutlama (5) 5 11Zon

Şampiyonluk Kutlaması Ankara’da da Yapıldı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de kazandığı 24. şampiyonluğu, Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen bir organizasyonla Crowne Plaza’da kutladı. Etkinliğe Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Genc Gazete Galatasaray Ankara Sampiyon Kutlama (3) 3 11Zon

“Mayıslar Galatasaray’ındır” Geleneği Sürüyor

Başkan Özbek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını ifade ederek, “Geçen sene size söz verdiğim gibi önümüzdeki sene Mayıs ayında veya Haziran’ın başında da 25 şampiyonluğumuzu ve 5. yıldızı kutlamak üzere burada olacağız” dedi.

Özbek, ‘Alışılmış bir şey vardı, o da ‘Mayıslar Galatasaray’ındır’ sözü bu sene de yerine getirildi. Önümüzdeki sene de yerine gelecek”

“Ama bu başarının parametreleri nelerdir diye sorarsanız, başta taraftarlarımız. Başarıya bizi götüren en değerli şey taraftarlarımızdı. Her maçı içeride 50 bin kişiyle oynadık.” dedi.

Genc Gazete Galatasaray Ankara Sampiyon Kutlama (1) 1 11Zon

Galatasaray’da Birlik ve Beraberlik Rüzgarı

Özbek, Galatasaray’daki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Biz bir sevgi ve barış iklimi oluşturmak istiyoruz” dedi. Ayrıca, “Galatasaray’ın bileğini bükecek hiç kimse yok” ifadelerini kullandı.

“Galatasaray’ın bileğini bükecek hiç kimse yok. Buna inanmanızı rica ediyorum.”

Geleceğe Yönelik Büyük Planlar var

Özbek, Galatasaray’ın önümüzdeki 25-30 yılını planladıklarını ve sürdürülebilir başarıyı hedeflediklerini belirtti. “Yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber inandığımız projelerimiz sayesinde Galatasaray’ın geleceğini, finansal ve sportif yapısı itibariyle önümüzdeki dönemin hazırlıkları içinde” diye ekledi.

“Galatasaray bildiğiniz gibi önümüzdeki 25 senesini, 30 senesini planlıyor. Galatasaray sürdürülebilir başarıyı planlıyor.”

Genc Gazete Galatasaray Ankara Sampiyon Kutlama (4) 4 11Zon

Sevgi ve Destek Yorgunluğu Unutturuyor

Dursun Özbek, taraftarların ve yönetim kurulunun çetin bir sezon sonunda yorgun olduğunu ancak Ankara’da gördükleri sevgi selinin tüm yorgunluklarını unutturduğunu söyledi. “Sizlerden gördüğümüz sevgi seli, sizlerden gördüğümüz yakınlık bütün yorgunluklarımızı unutturdu. Hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Şampiyonluk kutlamasına çok sayıda davetli katılırken, Dursun Özbek ve Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Faruk Ünlüsoy, şampiyonluk pastasını kesti.

Kaynak: İHA