Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı projesinin başlamasıyla birlikte, Türkiye'nin ulaşım sektöründe önemli bir dönüşüm yaşanacak.

Kültür& Sanat

Ankara'nın tarihi Hamamönü semti, başkentin kalbinde yer alır ve yüzyıllar boyunca çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır.

3.Sayfa

Ankara’da feci bir kaza yaşandı. Karşıdan karşıya geçmek isteyen şarkıcı Metin Çelik, belediye otobüsünün çarptı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da gerçekleştirdiği mitingde çeşitli konularda önemli açıklamalarda bulundu.

Asayiş

Ankara'da 24 yıl hapis cezası bulunan şahıs ile 26 yıl hapis cezası bulunan şahıs, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Gündem

Ankara-Elmadağ Bölgesel Treni'nin yarından itibaren hizmete girecek olması, ulaşım sektöründe önemli bir adımı temsil ediyor.

Gündem

19 Mart Salı günü için önemli bir duyuru yaptı. Bugün Ankara'da, belirlenen bazı yolların ulaşıma kapatılacağı bilgisini kamuoyuyla paylaştı.

Ekonomi

Ankarada bir yerel marketin et fiyatlarında indirime gitmesi market önünüde uzun kuyruklar oluşmasına sebep oldu

Gündem

Ankara-Tatvan arası turistik tren seferlerinin başlaması, Türkiye'nin demiryolu taşımacılığı alanında önemli bir adımı temsil ediyor.

Asayiş

Ankara’da piyasa değeri 28 milyon 750 bin lira olan 29 ton kaçak tütün ele geçirildi.

Çevre

Kızılcahamam, Nisan ayında kuluçkaya yatmak üzere gelen leyleklerin bu yıl sıcak havaların etkisiyle bir ay erken gelmesiyle şenlendi.

Asayiş

Hakkında yakalama kararı bulunan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olarak ihraç edilmiş bir polis memuru gözaltına alındı.