İznik'e düğüne gidiyorlardı. Mutluluk yolculuğu neden trajediye dönüştü?

Kaza Anı: İki Aile ve Bir Cenaze

İnegöl'ün Şehitler Mahallesi'nde yaşanan kaza, yerel saatle 18.00 sıralarında meydana geldi. İznik ilçesindeki düğüne gitmekte olan iki aile, beklenmedik bir anın kurbanı oldu. Peki, sıradan bir yolculuk nasıl kaderin acı bir oyununa dönüştü?

inegol sehitler yolu kaza (1)

Kazanın Yürek Burkan Detayları

Kazada, Yunus Tanrıkulu'nun kullandığı araç, U dönüşü yapmaya çalışan Yahya Hüren idaresindeki araçla çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın ardından savrulan araçlarda bulunan insanların hayatları bir anda karardı.

inegol sehitler yolu kaza (2)

Düğüne Giden Aileye Kara Haber

Dutar ailesi, sevdiklerinin mutluluğuna şahitlik etmek üzere yola çıkarken, bir anda kendilerini ölüm ve yaralanmanın ortasında buldu. İki çocuk, anne ve baba, düğünün coşkusunu yaşayamadan acı gerçekle yüzleşmek zorunda kaldı.

Özlem Dutar'ın babası Yahya Hüren, annesi Refika Hüren ve iki çocuğu, İznik'teki akrabalarının düğününe katılmak üzere yola çıkarken bu acı kazayı yaşadılar.Yaralılardan Özlem Dutar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

inegol sehitler yolu kaza (4)

Araştırma Devam Ediyor: Soruşturma Başlatıldı

Yerel jandarma komutanlığı tarafından kazayla ilgili başlatılan soruşturma, olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasını hedefliyor. Bu tür kazaların önüne geçilmesi adına alınabilecek önlemler ve farkındalık çalışmaları da gündemde.

CHP'li başkan adayı başından vurulmuş halde evinde ölü bulundu! CHP'li başkan adayı başından vurulmuş halde evinde ölü bulundu!

Kazada yaralanan diğer kişilerin hastanede tedavi altına alındıkları ve sağlık durumlarının yakından takip edildiği bildirildi. Aileler, sevdiklerinin sağlık durumları hakkında endişeli bekleyişlerini sürdürüyor.

Toplumun bu tür acı olaylardan ders alarak daha dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulanırken, düğün yolculuğunun nasıl bu denli acı bir sonla bitebileceği sorusu hala akıllarda yer ediniyor.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR