Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında, bozulan kamyonun çekiciye yüklendiği sırada tıra çarpan kişiler arasında yaşanan can pazarında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

İskenderun ilçesine bağlı TEM Otoyolu Sarıseki mevkiinde, arıza yaparak kenara çekilen bir kamyonun çekiciye yüklendiği esnada, aynı yönde ilerleyen bir tırın kazaya karıştığı bildirildi.

kaza tir (1)

Ölenler ve Yaralılar

Kazanın hemen ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre, kazada 2 kişi yaşamını yitirdi. Yaralanan kişi ise olay yerine hızla intikal eden ambulansla hastaneye kaldırıldı.

YAPAY ZEKA DEVRİMİ: İŞSİZ Mİ KALACAĞIZ? YAPAY ZEKA DEVRİMİ: İŞSİZ Mİ KALACAĞIZ?

kaza tir (2)

Olay Yeri İncelemesi

Kaza sonrası olay yeri adeta bir savaş alanını andırıyordu. Yaralanan kişiye ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, olayın şokunu üzerlerinden atamıyordu.

Polis ekipleri, kaza hakkında detaylı inceleme başlattı. Kazada hayatını kaybedenlerin cesetleri, olay yeri incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Yaşanan bu acı olayın ardından, trafik kazalarının önlenmesi adına alınması gereken önlemler bir kez daha gündeme geldi.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR