Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"

Bursaspor Futbol Okulu’nun küfürsüz oyun faulsüz futbol sloganı ile düzenlediği turnuvanın finali yarın Turgutalp sahasında gerçekleşecek.
Bursaspor futbol okulu İnegöl koordinatörü Hakan Dede yaptığı açıklamada “Amaç gençlerin 19 Mayıs gençlik ve Spor Bayramı'nda spor yapmaları küfürsüz oyun faulsüz oyun dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek için onlara bayram hediyesi olarak ücretsiz bu turnuvayı düzenledik turnuvaya okullardan mahallelerden ve spor kulüplerinden 20 takım 210 sporcu katıldı eleme usulü oynanan maçlarda bugün tur atlayan takımlar yarın ve pazar günü oynanacak maçlarla ödüllere sahip olacaklar. Maçlarda bizi yalnız bırakmayan tüm velilerimize ve spor severlere çok teşekkür ederiz.” Dedi.

FİNAL SAAT 16.00’DA
Öte yandan final müsabakaları yarın saat 16.00’da Turgutalp sahasında başlayacak. Ödül töreni ise saat 17.00’da gerçekleşecek.