Türk siyasetinin renkli simalarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, klasik otomobil koleksiyonundan bir parçayı daha bir milletvekiline armağan etti. Bu kez tercihi, 1982 model bir Mercedes'ten yana oldu. Bu özel aracın yeni sahibi ise partisinin Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan oldu. Başkan, bu değerli hediyeyi sosyal medya hesaplarından duyurarak duygularını paylaştı.

Klasik Otomobil Tutkusu

Devlet Bahçeli'nin klasik otomobillere olan tutkusu siyasi kariyeri boyunca sıkça gündeme gelmiştir. Bu seferki hediyesi, 1982 model bir Mercedes. 

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu'na Özgür Özel'den destek sözü Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu'na Özgür Özel'den destek sözü

Milletvekiline Özel Hediye

Milletvekili Abdurrahman Başkan, aldığı hediyeyi sosyal medyada paylaşarak, Genel Başkan Bahçeli'ye teşekkürlerini iletti. Başkan, hediye için, “Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel 1923 plakalı bu araç, ben ve ailem tarafından nesilden nesile, nice 100 yıllar boyunca en özel hatıra olarak saklanacaktır" dedi.

"Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel 1923 plakalı bu araç, ben ve ailem tarafından nesilden nesile, nice 100 yıllar boyunca en özel hatıra olarak saklanacaktır" - Abdurrahman Başkan

Editör: Fırat Çelik