Weltew Home, Survivor All Star Programında! Weltew Home, Survivor All Star Programında!

Her yılbaşı geleneksel olarak ekranlara gelen ve büyük bir beğeniyle izlenen O Ses Türkiye, bu yıl da yılbaşı özel bölümüyle izleyicilerine müzik dolu bir gece vadediyor. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstleneceği bu özel programda, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Meryem Uzerli jüri koltuğunda oturacak.

Yılbaşında Sahneyi Paylaşacak Ünlü İsimler

Merakla Beklenen Konuklar

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının konukları arasında yer alacak isimler, TV8 ekranlarında yılbaşı gecesinde şarkı söyleyecekler. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda, Ceren Karakoç, Buse Meral, Lohusa filmi oyuncuları, Devrim Özkan ve Özgü Kaya gibi ünlü isimlerin programda yer alacağı iddia ediliyor.

1057318432 6 963 548 1920X0 80 44Aea35Fa7B646Bd46F203F5432F1B3B

Heyecanla Beklenen Performanslar

"Yılbaşı gecesi O Ses Türkiye’de şarkı söyleyecek isimler arasında Ceren Karakoç, Buse Meral, Lohusa filmi oyuncuları, Devrim Özkan ve Özgü Kaya'nın yer alacağı iddia edildi." - Televizyon Dünyası

Yılbaşı gecesi TV8 ekranlarında yayımlanacak O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı, izleyicilere eğlenceli ve müzik dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Programın konukları ve sürpriz performanslarla dolu olması beklenen bu özel bölüm, yılbaşı gecesinin vazgeçilmezlerinden biri olacak.

Editör: Umut Gökdaş