İttifak, yerel seçimlerde aday belirleme sürecinde "milletin sesini" esas alacak. İttifakın, kalite ve milletin menfaatini önceleyen bir amaç birliğini vurgulayan Ala, yerel seçimdeki işbirliği ve aday belirleme süreçlerine dair önemli bilgiler paylaştı.

efkan ala

İttifakın Yerel Seçim Stratejisi

Milletin Tercihi Öncelikli Olacak

Ala, ittifakın yerel seçim stratejisi hakkında bilgi verirken, seçimde aday belirleme sürecinin milletin tercihleri doğrultusunda şekilleneceğini belirtti. Bu süreçte çeşitli araştırmalar ve vatandaşların görüşlerinin dikkate alınacağını vurguladı.

İsmet Büyükataman'dan Ahmet Davutoğlu'na Sert Cevap İsmet Büyükataman'dan Ahmet Davutoğlu'na Sert Cevap

AA-20230907-32097594-32097593-CUMHURBASKANI_ERDOGAN_G20_LIDERLER_ZIRVESINE_KATILMAK_UZERE_YARIN_HINDISTANA_GIDECEK (1)

AK Parti ve MHP İşbirliği Devam Ediyor

İttifakın diğer paydaşları ile de görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Ala, şu anda yoğunlaştıkları konunun AK Parti ve MHP arasındaki işbirliği olduğunu açıkladı. Bu işbirliğinin, ittifakın güçlenmesi ve hedeflerine ulaşması için önemli olduğunu belirtti.

Muhalefetin Yönetimindeki İller Üzerine Değerlendirmeler

Ala, muhalefetin yönetimindeki illerle ilgili eleştirilerde bulunarak, muhalefetin yetersiz hizmet sunumuna dikkat çekti ve Cumhur İttifakı'nın bu durumu telafi etmeyi hedeflediğini ifade etti.

"Milletimiz bu fırsatı verecek diye inanıyoruz" - Efkan Ala

baskan-aktas-milletin-karari-her-kararin-ustu-15960438_amp

Aday Başvuruları ve İttifakın Hedefleri

Yarından itibaren aday başvurularının alınacağını belirten Ala, belediye başkanı adaylarının, milletin ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunabilecek kapasitede olacağının altını çizdi.

Deprem Bölgesindeki Çalışmalar

Deprem bölgesindeki çalışmalar hakkında da bilgi veren Ala, belediyecilik ve merkezi idare hizmetlerinin uyumunun önemine vurgu yaptı ve bu bölgelerde kaliteli hizmet sunma hedeflerini dile getirdi.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR