Yerel seçim Haberleri

yerel seçim haberleri ve güncel yerel seçim gelişmeleri, yerel seçim ile ilgili tüm video, yerel seçim fotoğrafları ve yerel seçim haberleri Genç Gazete sitemizde


Siyaset

Tuzluca ilçesinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde CHP'li Cemal Kurnaz'ın kazanmasına rağmen, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) aldığı karar ile mazbatanın AK Partili...

Politika

Erzincan'ın merkeze bağlı Girlevik köyünde, demokratik süreçlerin önemli bir parçası olan yerel seçimlerde ilginç bir durum yaşandı.

Gündem

Bugün, ülkenin dört bir yanında gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik heyecan ve kampanyaların sona erdiği belirtiliyor.

Bursa

Net-Ar Araştırma Şirketi, Bursa'nın önemli ilçeleri için gerçekleştirdiği yerel seçim anket sonuçlarını yayınladı.

Gündem

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Türkiye'deki seçmenlerin oy kullanma sürecinde beş adımı.

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Önce 31 Mart’ta iktidar, arkasından 2028’de iktidar inşallah. Büyük bir dip dalga geliyor,...

İnegöl

Yerel seçimler için İTSO Başkanlığı görevinden ayrılan Yavuz Uğurdağ İTSO’da yapılan seçimler neticesinde yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Gündem

Seçmenlerin dikkatine! Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere ilişkin önemli bir duyuru ve bilgilendirme yapıldı.

Gündem

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçimlere yönelik Kocaeli'de yaptığı açıklamalarda, parti politikalarını ve seçim stratejisini paylaştı.

Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında bugün açıkladığı İstanbul ve Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adaylarından sonra Ankara'nın...

Türkiye

Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanıyor.

Siyaset

AK Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine hazırlanırken, "Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir" sloganıyla sahaya çıkacağını duyurdu.