Jiangxi eyaletine bağlı Xinyu kentinde bir iş yerinde çıkan yangın, büyük bir faciaya neden oldu. Yangın, yerel saatle 15.24'te iş yerinin bodrum katında başladı ve kısa sürede 2 katlı binayı sararak gökyüzüne yükselen dumanlarla çevreye korku ve endişe saçtı.

Biden ve Netanyahu telefonda görüştü Biden ve Netanyahu telefonda görüştü

Jiangxi Eyaletindeki İş Yerinde Çıkan Yangında 39 Kişi Hayatını Kaybetti, 9 Kişi Yaralandı

Yerel yetkililer, yangında 39 kişinin hayatını kaybettiğini ve en az 9 kişinin yaralandığını duyurdu. Yaralılar, hemen hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangına müdahale etmek üzere bölgeye sevk edilen 120 kişilik ekip, alevlere karşı kahramanca mücadele verdi. Ancak, binada mahsur kalanların olduğu belirtildi ve arama-kurtarma çalışmalarının hala devam ettiği bildirildi.

Olayla ilgili açıklama yapan yetkililer, yangının nedeninin henüz belirlenmediğini belirtti. Ancak, soruşturmanın başlatıldığı ve uzman ekiplerin olay yerinde incelemelerde bulunduğu ifade edildi.

Yangının çıkış sebepleri ve binada mahsur kalan kişilerin durumuyla ilgili net bilgiler elde edilene kadar yetkililerin açıklamalarını takip etmeye devam ediyoruz. Facianın boyutu, bölgeyi derin bir üzüntüye boğmuş durumda.