CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, Belediye Meclis Üyeleri adayları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen çalışmalar, dört farklı noktada yoğun bir şekilde yürütüldü.

Bu kapsamda gerçekleştirilen ziyaretler, hem vatandaşlarla hem de çeşitli kurum ve kuruluşlarla yapılan görüşmeleri içeriyor.

Chp İnegöl Ali Doğan (1)

CHP İnegöl'de Seçim Çalışmaları Hız Kesmiyor

Seçim çalışmaları kapsamında yapılan son ziyaretler, Akhisar Spor Kulübü, Kültür Park Cafeler, Kıranköy ve Kayapınarı Köyü'nü içeriyor. 

Chp İnegöl Ali Doğan (3)

İnegöl'de Kiralık Araç Tartışması Kavgaya Dönüştü: Bir Müşteri Yaralandı İnegöl'de Kiralık Araç Tartışması Kavgaya Dönüştü: Bir Müşteri Yaralandı

Ali Doğan'dan İddialı Açıklamalar

"Bu seçime çok iyi hazırlandık ve 31 Mart'ta beklentinin üzerinde bir başarı yakalayacağız."
Chp İnegöl Ali Doğan (4)
Doğan:”belediye başkanı seçilmem durumunda İnegöl de yapacağım çok güzel ve büyük işler var. Bunlardan bir taneside her gittiğim yerde söylüyorum bir kez daha söylemek istiyorum. Doğal ve sosyal alanları genişleteceğiz. İnegöl Halkının rahat nefes alacağı alanlar oluşturacağız. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak alanlar açarız. Gençlerin meşgül olacağı sosyal,kültürel ve doğal alanlar kuracağız. Ormanya, Boğazköy Barajı çevresi doğal yaşam alanı projesi, Belediye bünyesinde Kültür sanat aktivitelerinin olduğu konservatuar, aquapark vb.gibi bir çok projemiz var. Belediyeyi gençlerle yöneteceğiz. Bunun için gençlik meclisleri oluşturacağım. Onların görüşlerini ve isteklerini dinleyip ona göre bir yönetim anlayışıyla İnegöl'ü yöneteceğim. Yine gençlere yönelik olarak spor kulüpleri destekleyeceğiz.Amatör kulüplere her türlü desteği sunacağım. Bina, arsa,araç anlamında amatör kulüplerimize tüm yardımları sunacağım. Gençlerin spor, sanat ve kültürel aktiviteleri icra etmesinin yollarını sonuna kadar açacağım. Toplumun, gençlerin spor ve sanatsal alanlara yönelmesi tüm kötü alışkanlıklarından kurtulmadına vesile olacaktır.” dedi.

Chp İnegöl Ali Doğan (5)

Ali Doğan, özellikle Akhisar Spor Kulübü ziyaretinde yaptığı konuşmada, CHP'nin İnegöl'de bugüne kadar aldığı oyların çok üstünde bir oy alarak seçim çalışmalarının karşılığını alacaklarını belirtti. Kendisinin belediye başkanı seçilmesi durumunda İnegöl'de gerçekleştireceği projelere de değindi.

Chp İnegöl Ali Doğan (6)

Doğan, doğal ve sosyal alanların genişletilmesi, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak sosyal, kültürel ve doğal alanların oluşturulması gibi konulara vurgu yaptı. Ayrıca, gençlere yönelik spor kulüplerini destekleme ve amatör kulüplere her türlü desteği sağlama sözü verdi.

Kaynak: Haber Merkezi