Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, seçim çalışmaları kapsamında ilçe başkanı ve yöneticilerle birlikte Ertuğrulgazi Caddesi'ndeki mobilyacı esnafını ziyaret etti. Ziyaret, yerel seçimler öncesi esnafın sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla gerçekleştirildi.

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi'nden muhteşem yıl sonu resim sergisi İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi'nden muhteşem yıl sonu resim sergisi

İnegöl, mobilya sektöründe Türkiye'nin önemli merkezlerinden biri, ziyaret sırasında Ali Doğan ve ekibi, sektörün lokomotifi olan mobilyacı esnafıyla bir araya gelerek, onların sorunlarını, beklentilerini ve taleplerini birinci ağızdan dinleme fırsatı buldu. Doğan, "Esnafımızın yanındayız ve sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Whatsapp Image 2024 02 25 At 09.53.09

Esnafın Talepleri Öncelikli Olacak

Ali Doğan, mobilyacı esnafının taleplerini dinledikten sonra yaptığı açıklamada, seçilmesi durumunda esnafın sorunlarının çözümüne öncelik vereceklerini belirtti. İnegöl'ün ekonomik kalkınmasında mobilya sektörünün önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Doğan, "Mobilya sektörünün daha da gelişmesi için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.

Editör: Umut Gökdaş