CHP Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, Belediye Meclis üyeleri adayları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dört farklı noktada seçim çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışmalar; Kalender Caddesi esnaf ziyareti, Tokuş köyü, Yeniyörük köyü ve Konurlar köyü olmak üzere yoğun ve düzenli bir şekilde sürdürüldü.

İnegöl Belediyesi Zabıta Personeli Mustafa Şengün Vefat Etti İnegöl Belediyesi Zabıta Personeli Mustafa Şengün Vefat Etti

Kalender Caddesi'nde esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın, “Toplumda hızla artan psikolojik sorunlu gençler var. Bu tür toplumsal sorunlar için ne yapmayı düşünüyorsunuz?” sorusu üzerine Ali Doğan, toplumun birçok sorununa yönelik çözüm projeleri olduğunu belirterek, özellikle gençlerde artan psikolojik sorunlara dikkat çekti. Doğan'ın ifadesine göre, bu sorunlara çözüm olarak Aile Terapi Merkezleri kurmayı planladıklarını açıkladı.

Whatsapp Image 2024 03 19 At 9.39.37 Am

Doğan, “Son yıllarda toplumun genelinde ve özellikle gençlerde yaşanan psikolojik sorunlar psikolojik terapiyi bir gereklilik haline getirmiştir. Bu tür sorunlu bireylerimize aynı zamanda evlilikte sorun yaşayan çiftlerimize terapi ve danışma anlamında hizmet verecek Aile Terapi Merkezleri yani rehberlik merkezleri kuracağız. Bu terapi merkezlerinde istihdam edeceğimiz psikiyatristler ve uzman psikologlar eliyle ihtiyaçı olan bireylere ve çiftlere rehberlik hizmeti vereceğiz. Sürekli gelişen ve değişen insani gereksimleri karşılayacak her türlü projeleri üretmek halka sunmak biz sosyal demokratların temel görevidir. Toplumun her kesimin ihtiyaç ve gereksimlerine çözüm sunacak öneri projelerimiz mevcut. Belediyecilik biz sosyal demokratların en başarılı olduğu iştir” şeklinde konuştu.

Doğan'ın açıklamaları, özellikle gençler ve evlilikte sorun yaşayan çiftler için psikolojik destek ve danışmanlık hizmetlerinin önemini vurguladı. 

Seçim çalışmalarını dört ayrı noktada sürdüren CHP ekibi, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, bunlara yönelik çözüm odaklı projeler geliştirmeye devam ediyor. 

Kaynak: Haber Merkezi