Bursa'da Meteoroloji tarafından yayınlanan 31 Ocak 2024 Çarşamba günü hava tahmin raporuna göre, şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gün geçmesi bekleniyor. Ancak, soğuk hava etkili olacak ve en yüksek sıcaklık 9 derece olarak ölçülecek.

Önemli bir not olarak, Meteoroloji Cuma günü için yeni bir karla karışık yağış uyarısı yapmıştır. Hafta sonunda ise termometrelerde birkaç derecelik yükselişler beklenmektedir.

Haftanın üçüncü iş gününe, 1 derecelik soğuk bir hava ile başlanmıştır. Sabah saatlerinde çok bulutlu gökyüzü görülmüş, gün doğumu yaşanmıştır. Öğle saatlerine doğru, çok bulutlu gökyüzü devam etmiş ve termometreler 0 derece seviyelerinde seyretmiştir.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava beklenirken sıcaklık 6 derece seviyelerinde seyretmiştir. Öğle sonrasında ise termometreler 9 derece seviyelerinde ölçülmüş, parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü gözlemlenmiştir.

Akşam saatlerine doğru termometreler 8 derece olarak ölçülmüş, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanmıştır. Akşam saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzü devam etmiş ve termometreler 5 derece seviyelerinde ölçülmüştür. Gece saatlerinde ise parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 3 derece seviyelerinde olacaktır.

CUMA GÜNÜ İÇİN UYARI VAR

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre, haftanın dördüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde termometreler 0 derece olarak ölçülürken gün içerisinde sisli ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 10 derece seviyelerinde ölçülecektir.

Yeni haftanın son gününde (CUMA) sabah saatlerinde sıcaklık 1 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde yer yer karla karışık yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 10 derece seviyelerinde ölçülecek.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sıcaklık sabah saatlerinde 2 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde sisli ve parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 11 derece seviyelerinde ölçülecek.

Bilek güreşinde Avrupa Şampiyonu olan Bursalı ikizler, Dünya zirvesine göz koydu Bilek güreşinde Avrupa Şampiyonu olan Bursalı ikizler, Dünya zirvesine göz koydu

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sıcaklıklarda sabah saatlerinde 1 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 14 derece seviyelerinde seyredecektir.

Bu hava durumu raporuna göre, Bursa'da hafta boyunca değişen sıcaklık ve hava koşullarına hazırlıklı olmak önemlidir. Soğuk günlerde giyim ve ısınma önlemlerini almak, yağışlı günlerde ise ulaşım ve günlük aktiviteler için önlemler almak gerekebilir.

Editör: İHSAN KURAN