Bursa'da Meteoroloji tarafından 9 Şubat 2024 Perşembe günü için yapılan hava tahmin raporu şu şekilde:

Gün boyunca Bursa genelinde çok bulutlu bir atmosfer hakim olacak. Sabah saatlerinde başlayan gün, 9 derece sıcaklıkla başlamış ve çok bulutlu bir gökyüzüyle gün doğumu yaşanmıştır.

Öğle saatlerine doğru, şehir genelinde çok bulutlu gökyüzü devam etmiş, termometreler 12 derece seviyelerinde seyretmiştir. Öğle saatlerinde hava sıcaklığı 20 derece civarında seyretmiş ve bu seviyelerde devam etmiştir.

Öğle saatleri sonrasında ise termometreler 21 derece seviyelerine çıkarak parçalı bulutlu ve güneşli bir hava etkisini göstermiştir.

Akşam saatlerine doğru, termometreler 17 derece olarak ölçülmüş ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanmıştır. Akşam saatlerinde hava sıcaklığı 11 derece seviyelerine düşmüştür. Gece boyunca da çok bulutlu bir atmosfer hakim olacak ve termometreler 9 derece seviyelerinde seyredecektir.

Hafta Sonu ve Yeni Hafta Hava Durumu

Meteoroloji'nin 5 günlük tahmin raporuna göre:

  • Cumartesi: Sabah saatlerinde 6 derece ölçülen sıcaklık, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava ile 21 derece seviyelerine çıkacak.

  • Pazar: Sıcaklık sabah saatlerinde 7 derece olarak başlayacak ve gün içerisinde parçalı bulutlu, güneşli bir hava ile 21 derece seviyelerinde seyretmeye devam edecek.

Yeni Hafta

  • Pazartesi: Sabah saatlerinde 11 derece sıcaklıkla başlayacak olan gün, çok bulutlu gökyüzüyle geçecek ve en yüksek sıcaklık 20 derece seviyelerinde olacak.

  • Salı: Sabah saatlerinde 8 derece ölçülen sıcaklık, gün içerisinde yer yer yağış geçişleri ve çok bulutlu bir hava ile birlikte 18 derece seviyelerinde seyredecek.

Bursa genelinde hava sıcaklıklarının hafta sonunda 20 derece civarında seyredeceği, ancak yeni haftada yağışların görülebileceği öngörülmektedir. Halkın bu duruma karşı dikkatli olması ve günlük hava tahminlerini takip etmeleri önerilmektedir.

Editör: İHSAN KURAN