Bursa'da, Hüda-Par Bursa İl Başkanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen 'Özgür Kudüs Buluşması' etkinliği, Filistin'e destek verenlerin bir araya geldiği anlamlı bir buluşma haline geldi.

Filistin'e Destek Mesajları Yükseliyor

Özgür Kudüs Buluşması'nın Anlamı

Bursa'da düzenlenen etkinliğe, Hüda-Par Bursa İl Başkanı Mehmet Şimşek, Saadet Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı İkram Akkaya, Hüda-Par Yıldırım İlçe Başkanı Veysel Aymelek ve birçok vatandaş katıldı. Bu önemli etkinlik, Filistin'e verilen destek mesajlarını yükseltti.

Meşru Müdafaa Hakkı

Etkinlikte basın açıklaması yapan Veysel Aymelek, Filistin halkının uzun yıllardır Siyonist işgalci çeteye karşı meşru müdafaa hakkını kullandığını vurguladı. Aymelek, işgalin devam ettiği bu zorlu süreçte Filistin halkının direnişini selamladı ve mazlumiyet değil, direnişin erdem olduğunu söyledi.

Kent merkezinde başıboş atlar caddeyi hipodroma çevirdi Kent merkezinde başıboş atlar caddeyi hipodroma çevirdi

İslam'ın Mukaddes Toprakları

"Filistin’i, başkenti Kudüs olan, doğusu ve batısıyla bölünmez bir bütün ve İslam’ın mukaddes toprakları olarak görüyoruz."

Hüda-Par'ın Filistin topraklarını bölünmez bir bütün olarak gördüğünü belirten Aymelek, Filistin halkının sadece kendi topraklarını savunmakla kalmadığını, aynı zamanda İslam ülkelerinin izzetini ve şerefini koruduğunu ifade etti. Müslümanların, ekonomik, askeri ve manevi olarak Filistinli kardeşlerinin yanında olması gerektiğini vurgulayan Aymelek, Siyonist çeteye karşı uyarıda bulunarak işgalin son bulması çağrısında bulundu.

Bu etkinlikle birlikte Filistin'e olan destek daha da güçlendi. İslam ümmeti, birlik içinde hareket ederek Filistin halkının yanında durmaya devam ediyor.

Editör: Umut Gökdaş