Bursa'da, boşanma aşamasında olan bir çift arasındaki anlaşmazlık, korkunç bir cinayetle son buldu. Fabrika işçisi Turgay Kındaç (45), eşi Seher Kındaç (42) ile yaşadığı geçimsizlik nedeniyle çıkan bir tartışmanın ardından eşini öldürdü. İfadesinde cinayetin kıskançlık sebebiyle işlendiğini belirten Turgay Kındaç, olayın detaylarını şu şekilde anlattı: "Eşim iş yerinde 2023 yılının son günü Metehan diye biriyle fotoğraf çektirdikten sonra sosyal medyada paylaştı. Olayın yaşandığı günü sabah yine tartışma çıktı, eşimin başına merdane ile vurdum, sonra da boğdum. Ancak neyle boğduğumu hatırlamıyorum."

İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı istifa etti İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı istifa etti

Bursa’da eşini öldüren koca yakalandı

"Bursa'da Kıskançlık Cinayeti: Boşanma Aşamasındaki Eşini Merdane ile Dövdü, Boğdu"

Bursa’da eşini öldüren koca yakalandı

Olay, dün sabah saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde meydana geldi. Turgay Kındaç'ın iddialara göre, sözlü tartışmanın büyümesiyle eşini öldürdükten sonra kayıplara karıştığı öğrenildi. Cinayeti işledikten sonra, Turgay Kındaç, eşinin kız kardeşine 'Ablanı öldürdüm' mesajı attı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Seher Kındaç'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Bursa’da eşini öldüren koca yakalandı

"Kıskançlık ve Tartışmanın Gölgesinde Bursa'da Dehşet Cinayeti"

Turgay Kındaç'ın kayıplara karışması üzerine Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Cinayetin ardından kaçan şüpheli Turgay Kındaç, bir gün sonra Şehir Meydanı'nda gözaltına alındı.

"Bursa'da Kıskançlık Faciası: Boşanma Sürecindeki Cinayetin Şok Edici Detayları"

Emniyet müdürlüğündeki sorgusunda suçunu itiraf eden Kındaç, eşini kıskançlık sebebiyle öldürdüğünü belirtti. Turgay Kındaç'ın ifadesinde, eşinin iş yerinde bir kişiyle çektirdiği fotoğrafın ardından çıkan tartışmanın cinayetin tetikleyeni olduğu ortaya çıktı.

"Bursa Cinayeti: Kıskançlık Dramı, Boşanma Sürecinde Katliamla Son Buldu"

Cenaze otopsi işlemlerinin ardından Seher Kındaç'ın 2 çocuk annesi olarak Amasya'da toprağa verildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: İHSAN KURAN