Katil Haberleri

katil haberleri ve güncel katil gelişmeleri, katil ile ilgili tüm video, katil fotoğrafları ve katil haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Denizli’de yaşanan olayda, komşuları tarafından öldürülen Şahin Demirten'in, katil zanlısını 20 yıl önce kucağına alıp sevdiği fotoğrafı ortaya çıktı.

Bursa

Bursa'da, boşanma aşamasında olan bir çift arasındaki anlaşmazlık, korkunç bir cinayetle son buldu. Fabrika işçisi Turgay Kındaç (45), eşi Seher...

Kültür& Sanat

Bebek katili İsrail, çocuk kadın demeden masum sivilleri katletmeye devam ederken, dünyadan umudunu kesen barışı Yapay zeka çizdi.

Asayiş

İzmir’in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 3’ü kadın 4 kişiyi öldürüp derin dondurucuda parçalarını saklayan cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev, tutuklandı.

Asayiş

Türkmenistan uyruklu 3’ü kadın 4 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev, Çeşme’de film gibi operasyonla yakalandı.

Asayiş

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir evde cesetleri parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunan 3’ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişinin cinayet zanlısı...

Türkiye

Kocaeli de Terkedilmiş Ticari Takside Vurulmuş Şekilde Bulunan Erkek şahsın katili bulundu

2021 yılında bıçaklanarak öldürülen İlknur Gökay Tuncel’in davasının sanık Gezici ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı.