7 Aralık 2023 tarihli son meteoroloji raporuna göre, ülkemiz genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile birlikte Güneydoğu Anadolu ve Tokat çevrelerinde yağmur ve sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor. Buna ek olarak, sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis olabileceği bildiriliyor.

Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Özellikle öğleden sonra Bursa ve Balıkesir çevreleri ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinde, akşam ve gece saatlerinde ise Kıyı Ege ve Doğu Akdeniz ile İstanbul, Kocaeli, Yalova, Antalya, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağışlar bekleniyor. Bu bölgelerde dikkatli olunması, ani sel ve su baskınlarına karşı tedbir alınması önem taşıyor.

Hava Durumu Yagmur Yagis

Hava sıcaklıkları Marmara ve Kıyı Ege'de mevsim normalleri civarında seyrederken, diğer bölgelerde normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde olması öngörülüyor. Rüzgar genellikle güneyli, kuzeybatı kesimlerde ise kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Bursa'da hava durumu raporuna göre, bugün 10°C ile 13°C arasında değişen sıcaklıklarla çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Özellikle öğleden sonra ve gece saatlerinde yağışların yerel olarak kuvvetli olabileceği göz önünde bulundurularak, vatandaşların dışarıda dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları önemlidir.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57