Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yol kenarında boğazı kesilerek öldürülmüş bir erkek cesedi bulundu.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde gece saatlerinde korkunç bir cinayet yaşandı. Çakırlı Mahallesi İznik Gölü sahil yolu üzerinde yol kenarında hareketsiz yatan bir erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bursa’da kaza sonrası kavga! Çocuklu aile darbedildi
Bursa’da kaza sonrası kavga! Çocuklu aile darbedildi
İçeriği Görüntüle

Bursa’da Boğazı Kesilmiş Erkek Cesedi Bulundu! (3)

Ekiplerin yaptığı incelemede, kimliği belirsiz erkeğin boğazı kesilerek öldürüldüğü tespit edildi. İlk belirlemelere göre, ölen kişinin tarım işçisi olduğu ve Afganistan uyruklu olabileceği değerlendiriliyor. Cesedin yanında kimlik ya da belgeye rastlanmadı.

Bursa’da Boğazı Kesilmiş Erkek Cesedi Bulundu! (2)

Jandarma ekipleri olay yerini güvenlik çemberine alarak detaylı inceleme başlattı. Şahsın kimliğinin belirlenmesi ve cinayetin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor. Ceset, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA