Meteoroloji Bursa için 2 Ocak 2024 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde beklenen sıcaklık 18 derecelere kadar yükselecek. Ancak günün ilk saatlerinde, sabah 6 dereceyle başlayan sıcaklık, öğle saatlerine kadar parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü eşliğinde 9 derece seviyelerinde seyredecek.

Öğle saatlerine doğru parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü devam ederken, sıcaklık 15 derece seviyelerine kadar tırmanacak. Ancak öğle sonrasında 18 dereceye kadar çıkması beklenen sıcaklıkla birlikte hafif yağış geçişleri ve çok bulutlu bir hava şehri etkisi altına alacak.

Akşam saatlerine doğru termometreler 15 derece seviyesinde ölçülürken, yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı gerçekleşecek. Akşam saatlerinde hafif yağış devam ederken, termometreler 12 derece seviyelerine düşecek. Gece saatlerinde ise yağışlı ve çok bulutlu bir hava devam edecek ve sıcaklık 10 derece seviyelerinde seyredecek.

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre, Bursa genelinde hafta sonuna kadar sıcaklıkta bir artış yaşanacak. Haftanın üçüncü gününde (YARIN) sabah 6 derece, öğle saatlerinde ise 19 derece bekleniyor. Haftanın dördüncü gününde (PERŞEMBE) sabah 7 derece, öğle saatlerinde ise 19 derece öngörülüyor. Haftanın son iş gününde (CUMA) ise sabah 6 derece, öğle saatlerinde ise 20 derece tahmin ediliyor.

Hafta sonunun ilk günü olan (CUMARTESİ) sabah 6 dereceyle başlayacak gün, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte öğle saatlerinde 22 dereceye kadar ulaşacak.

Bursa'da Kene Alarmı! Bursa'da Kene Alarmı!

Bursa'da önümüzdeki günlerde hava sıcaklığının artması, ancak yağışın beklendiği günlerde dikkatli olunması önerilmektedir. Hava durumu raporları güncellenirse, vatandaşların meteoroloji kaynaklarını takip etmeleri önerilir.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK