Bursa’da 17 Ağustos Pazartesi günü şebeke çalışmaları nedeniyle İznik, Gemlik, Yıldırım, İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa, Gürsu, Karacabey, Mudanya, Osmangazi, Büyükorhan ve Yenişehir’in çeşitli mahallelerinde planlı elektrik kesintileri uygulanacak.
Paylaşılan planlı kesinti programında kesintilerin mahalle ve çalışma bölgelerine göre farklı saat aralıklarında gerçekleştirileceği belirtildi.
İznik’te elektrik kesintisi
İznik’te 09.00-12.00 saatleri arasında Yeni Mahallesi, Beyler Mahallesi, Mahmut Çelebi Mahallesi ve Selçuk Mahallesi sokaklarında enerji verilemeyecek.
Eşrefzade Mahallesi ve Beyler Mahallesi sokaklarında ise kesinti 11.00-14.00 saatleri arasında uygulanacak.
Gemlik’te elektrik kesintisi
Gemlik’te Kurtul Mahallesi sokakları ile Hisar Mahallesi sokağında 09.00-15.00 saatleri arasında şebeke çalışması yapılacak.
Hamidiye Mahallesi’nde 10.30-12.30, Engürücük Mahallesi ile Ata Mahallesi’nde 09.00-12.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.
Hisar Mahallesi’nde ayrıca 14.00-18.00 saatleri arasında planlı kesinti uygulanacak.
Yıldırım’da elektrik kesintisi
Yıldırım’da Hacıvat Mahallesi ile Şirinevler Mahallesi sokaklarında 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.
Millet Mahallesi’nde ise şebeke çalışması nedeniyle 09.00-14.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.
İnegöl’de elektrik kesintisi
İnegöl’de Huzur Mahallesi sokaklarında 09.00-11.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Esenköy Mahallesi ve Çiftlikköy Mahallesi sokaklarında kesinti 09.00-17.00 saatleri arasında sürecek.
Akhisar Mahallesi’nde ise farklı çalışma programları kapsamında 11.00-13.00, 13.00-15.00 ve 15.00-17.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.
Nilüfer’de elektrik kesintisi
Nilüfer’de Karaman Mahallesi sokaklarında 09.00-13.00 saatleri arasında kesinti yapılacak.
30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde 10.00-11.00, Minareliçavuş Mahallesi’nde ise 17.00-18.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.
Mustafakemalpaşa’da elektrik kesintisi
Mustafakemalpaşa’da Tatkavaklı Mahallesi sokaklarında 09.00-12.00 saatleri arasında şebeke çalışması gerçekleştirilecek.
Güllüce Mahallesi, Tatkavaklı Mahallesi, Derecik Mahallesi ve Boğaz Mahallesi’nde 13.00-17.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Kumkadı Mahallesi, Ormankadı Mahallesi ve Ayaz Mahallesi’nde ise Karacabey’deki Uluabat ve Harmanlı mahallelerini de kapsayan çalışma nedeniyle 14.00-17.30 saatleri arasında enerji verilemeyecek.
Gürsu’da elektrik kesintisi
Gürsu’nun Kurtuluş Mahallesi sokaklarında 09.00-17.00 saatleri arasında şebeke çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.
Karacabey’de elektrik kesintisi
Karacabey’de Hüdavendigar Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Mamuriye Mahallesi ve Salimiye Mahallesi sokaklarında 09.00-14.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.
Çavuş Mahallesi sokağında 09.30-13.00 saatleri arasında çalışma yapılacak. Aynı kesinti kaydında Balıkesir’in Bandırma ilçesine bağlı Mahbubeler ve Akçapınar mahalleleri de yer aldı.
Uluabat Mahallesi, Yeni Mahallesi ve Harmanlı Mahallesi’nde 14.00-17.30 saatleri arasında planlı kesinti uygulanacak.
Ayrıca Uluabat ve Harmanlı mahalleleri ile Mustafakemalpaşa’nın Kumkadı, Ormankadı ve Ayaz mahallelerini kapsayan çalışma kapsamında da 14.00-17.30 saatleri arasında enerji verilemeyecek.
Mudanya’da elektrik kesintisi
Mudanya’da Emirler Yenicesi Mahallesi, Çamlık Mahallesi ve Mesudiye Mahallesi sokaklarında 09.00-17.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapılacak.
Aydınpınar Mahallesi’nde ise kesinti 14.30-17.30 saatleri arasında uygulanacak.
Osmangazi’de elektrik kesintisi
Osmangazi’de Güneştepe Mahallesi’nde 09.00-16.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.
Mürseller Mahallesi ile Çekirge Mahallesi’nde 09.00-17.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak.
Yunuseli Mahallesi ve Güneştepe Mahallesi sokaklarında da 09.00-17.00 saatleri arasında şebeke çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.
Büyükorhan’da elektrik kesintisi
Büyükorhan’da Armutçuk Mahallesi, Durhasan Mahallesi ve Çakıryenice Mahallesi sokaklarında 10.00-18.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.
Yenişehir’de elektrik kesintisi
Yenişehir’in Kurtuluş Mahallesi’nde iki ayrı çalışma programı yer alıyor. Mahallede 09.00-15.00 saatleri arasında ve ayrıca 10.30-17.00 saatleri arasında şebeke çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.




