MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor

İnegöl’de kayıt kabule başlayan  Arı Maya Anaokulları, okul öncesi eğitim camiasına tuz odalarıyla yeni bir soluk getirecek.  Tuz Terapisi (HALO-TERAPHY) metoduyla, eğitimin yanında çocukların sağlıkları da korunacak.

Güçlü eğitim kadrosuyla hizmete başlayacak olan Arı Maya Anaokullarında; kozmik uzay çalışmaları, gems fen ve matematik, montessori sistemi,  high scope atölye sistemi gibi metot ve uygulamalarla eğitim verilecek.

VİRAL ENFEKSİYONLARA KORUYUCU ETKİ SAĞLAMAKTA
İnegöl’de ve Bursa’da ilk olma özelliği taşıyan Tuz Terapisi Odalarıyla alakalı açıklamalarda bulunan Arı Maya Anaokulu kurum yetkilileri,“ Dünyada pek çok ülkede(ABD, Almanya, İngiltere vb.) anaokulları ve gündüz bakımevlerinde tuz odaları bulunmaktadır. Tuz mağaraları ile aynı özellikteki mikro iklim koşullarını oluşturuyoruz..  Böylece Çocuklarımızın viral enfeksiyonlarda, öksürük ve soğuk algınlığı, Astım, Kronik Bronşit ve sinüzit, kulak enfeksiyonlarında, uykusuzluk vb.) koruyucu etkiler sağlanmaktadır” dedi.

YÜKSEK OKSİJEN ALIMI..
“Corona virüsü, gribe yol açan diğer virüslerle benzemektedir. Haloterapi(Tuz terapi)lerine devam ederseniz bağışıklık sisteminiz daha güçlü ve sağlıklı hale gelir. Bu nedenle sağlıklı insanların virüslerle ilgili bir sorunu olmayacaktır. Tuz Mağaralarından çıkan yüksek mineralli doğal tuzların solunması ile solunum yollarının dezenfekte edilmesi ve güçlendirilmesi ile herhangi bir virüsün enfekte olma durumu ortadan kaldırılır. Tuz parçacıklarını elektrikli süpürge olarak düşünün. Tüm kötü bakterileri temizler, akciğerlerinizi detoksifiye ederler, böylece her zamanki gibi güçlü olurlar. Sonuç olarak, akciğerleriniz daha yüksek oksijen alımına sahip olacaktır. Tuz aerosolü enfeksiyonlarla savaşır, anti bakteriyel, anti viral ve anti mantardır. Sağlık Bakanlığı ile de Tuz Terapisinin bir Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp olarak hastanelerde uygulanması için yasal süreç de başlatılmıştır.”

FARKLI KAMPANYA VE UYGULAMALARIMIZI YAKIN ZAMANDA DUYURACAĞIZ
“Dünya genelinde yaşanan salgınlar nedeniyle her geçen gün anladık ki sağlık her şeyin başında geliyor. Eğitim sürecimize böyle bir şey ekleme kararı aldık. Yine çeşitli eğitim metotlarımızla ve iddialı kadromuzla okul öncesi çocuklarımızın gelişiminde olumlu yönde katkı sağlayacağız.  Tüm İnegöllü aileler rahatlıkla çocuklarını bizlere emanet edebilecekler. Yakın zamanda farklı kampanya ve uygulamalarımızı da İnegöl halkına duyuracağız."