Bursa Süper Amatör Küme'de ikinci yarıya damga vuran takımlar, A Grubu lideri Karadeniz Güvenspor ve B Grubu üçüncüsü Orhangazi Gençlerbirliği oldu. İkinci yarı performanslarıyla dikkat çeken bu takımlar, sahadaki üstün başarılarıyla öne çıktılar.

Karadeniz Güvenspor, ilk yarıyı A grubunda 8 galibiyet ve 2 mağlubiyetle, topladığı 24 puanla lider olarak tamamladı. İkinci yarıda ise oynadığı 7 maçın tamamını kazanarak, toplamda 45 puana ulaşan takım, liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı ve play-off'a çıkmayı da garantiledi.

Karadeniz Günvenspor

Teknik direktör Cüneyt Çetin yönetimindeki Karadeniz Güvenspor, bu süreçte Kumyakaspor, Yenişehir Belediyespor, Tütünspor, Akhisarspor, Osmaniyespor, Çakırlıspor ve Hamitlerspor'u mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı.

İnegöl-Bursa Yolu Yenileme Çalışmaları Nedeniyle Trafiğe Kapatıldı İnegöl-Bursa Yolu Yenileme Çalışmaları Nedeniyle Trafiğe Kapatıldı

Orhangazi Gençlerbirliği ise ilk yarıda aldığı 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 10 puan toplayarak düşme potasında bulunan Kelesspor ile aynı puanda ancak averajla 8. sırada yer aldı. İkinci yarıda ise teknik direktör Erol Özmen liderliğinde oynadığı 6 maçın tamamını kazanarak toplamda 28 puana ulaştı ve 3. sıraya yerleşti.

Bu başarı, takımı düşme hattından uzaklaştırarak ligin flaş takımlarından biri haline getirdi. Karadeniz Güvenspor ve Orhangazi Gençlerbirliği'nin ikinci yarıdaki bu üstün performansları, Bursa Süper Amatör Küme'de dikkat çeken bir gelişme oldu. 

Karadeniz Güvenspor ve Orhangazi Gençlerbirliği, ikinci yarı performanslarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Orhangazi Gençlik


Bursa haberleri için TIKLAYIN!

İnegöl haberleri için TIKLAYIN!

WhatsApp kanalımızı BURADAN takip edebilirsiniz!

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Spor haberleri için TIKLAYIN!

Facebook hesabımız: Genç Gazete

İnstagram hesabımız: Genç Gazete

Twitter (X) hesabımız: Genç Gazete

Kaynak: Şaban Kılıçcı