Ziyarete gelen Rumelifed Başkanı ile federasyona üye dernek başkanlarını İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan AY, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri dernek binası önünde karşıladı.

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan AY, Rumelifed üyesi dernek başkanlarının ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek yapılan kongreye katılım gösteren tüm federasyon üyesi dernek başkanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Rumelifed Başkanı Şaban GÜLŞEN, 16 Nisan 2024 tarihindeki kongrede göreve gelen Başkan Serkan AY ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti ve başarılar diledi. Ayrıca İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğini Rumelifed üyesi olmaya davet etti.

Bursa Rumelifed'den İnegöl Rumeli Türkleri Kültür Ve Dayanışma Derneği'ne Ziyaret Gencgazete

Dernek Başkanı Serkan AY,  Rumelifedin bu davetinden dolayı memnuniyet duyduklarını, konuyu ilk yönetim kurulu toplantısında gündeme getirip karara bağlayacaklarını belirtti.

Rumelifed üyesi derneklerden Bursa Evlad-ı Fatihan Torunları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlker GÜLER de İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan AY'a bir plaket takdim etti.

Rumelifed üyesi dernek başkanları ziyarete binaen hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra dernek binasından ayrıldı.

Kaynak: Haber Merkezi