Yangın, Kestel ilçesi Narlıdere Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Ankara Bulvarı üzerinde seyir halinde olan otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle bir anda yanmaya başladı. Alevleri fark eden sürücü aracı hızla yol kenarına çekerek kendini dışarı attı.
İtfaiye Ekipleri Kısa Sürede Müdahale Etti
Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Ancak otomobilin tamamı yanarak hurda haline geldi.
Can Kaybı Yaşanmadı, Soruşturma Başlatıldı
Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni hakkında ise ekipler tarafından detaylı inceleme başlatıldı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, araç olay yerinden çekiciyle kaldırıldı.