Bursa'da 23 Mart Cumartesi günü için Meteoroloji'den yayınlanan rapora göre, şehir genelinde sağanak yağış geçişleri etkisini kaybetmiş durumda. Ancak, hava sıcaklıklarında bir yükseliş trendi gözlemleniyor.

Günlük Durum: Gün boyunca parçalı bulutlu bir gökyüzü hakim olacak ve zaman zaman güneşli periyotlar yaşanacak. Ancak, yağışın etkisi azalmış olsa da hafif geçişlerin görülme ihtimali bulunmaktadır.

Sıcaklık: En yüksek sıcaklık 13 derece olarak ölçülmüş. Ancak, sıcaklıkta yükseliş trendi gözleniyor ve bu trendin yarın da devam etmesi bekleniyor.

Uyarılar: Yağışın etkisinin azalmasıyla birlikte, hava durumunda ciddi bir uyarı bulunmamakla birlikte, ılıman yağmur geçişlerine karşı dikkatli olunması önerilir.

Haftanın İlk Günü: Yeni haftanın ilk gününe dair beklenti ise yağışlı. Yağışın şiddeti ve süresiyle ilgili detaylı bilgi Meteoroloji'den sağlanabilir.

Önemli Bilgiler: Bursa'da hava durumu, ani değişimlere açık olabilir, bu nedenle günlük olarak güncel tahminlere göz atmak önemlidir. Ayrıca, seyahat edeceklerin hava durumu raporunu takip etmeleri önerilir.

Bu bilgilere dayanarak, Bursa'da 23 Mart Cumartesi günü için hava durumunu özetlemiş olduk. Ancak, günlük güncellemeleri ve uyarıları takip etmek, hava durumuna dair daha kesin bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

Bursa'da 23 Mart 2024 Cumartesi günü hava durumu oldukça değişken bir seyir izliyor. Meteoroloji raporuna göre, günün ilk saatlerinde şehirde parçalı bulutlu bir hava hakim. Sabahın erken saatlerinde termometreler 0 derece civarında seyrederken, gün doğumuyla birlikte güneşin yüzünü gösterdiği görülüyor.

Öğle saatlerine gelindiğinde hava parçalı bulutlu ve güneşli bir görünüm sergiliyor. Sıcaklık 4 derece civarında seyrediyor. Ancak ilerleyen saatlerde termometreler 9 derece seviyelerine çıkıyor ve parçalı bulutlu havanın etkisi devam ediyor.

Öğleden sonra ise hava sıcaklığı 13 dereceye kadar yükseliyor. Parçalı bulutlar arasından güneş zaman zaman kendini gösteriyor. Akşam saatlerine doğru ise hava biraz daha serinliyor ve termometreler 11 dereceye geriliyor. Gün batımıyla birlikte şehirde hava parçalı bulutlu bir görünüm sergiliyor.

Geceye doğru ise hava daha da soğuyor ve termometreler 6 derece civarına kadar düşüyor. Ancak genel olarak parçalı bulutlu bir gökyüzü hakim oluyor.

Meteoroloji'nin raporuna göre, hafta sonu için sıcaklıkta bir yükseliş bekleniyor. Pazar günü sabah saatlerinde sıcaklık 2 derece olarak ölçülüyor ve gün içinde az bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 19 derece olacak.

Ancak yeni haftanın başlangıcında (Pazartesi) yağışlı bir hava bekleniyor. Sabah saatlerinde sıcaklık 6 derece olacak ve gün içinde yağış geçişleri ve bulutlu bir hava öngörülüyor. Termometreler 20 derece civarında seyredecek.

Bursa'nın O İlçesinde Başkan Haşereyi Bitirmeye Kararlı Bursa'nın O İlçesinde Başkan Haşereyi Bitirmeye Kararlı

Haftanın diğer günlerinde ise sıcaklıkta artış yaşanacak. Salı günü sabah saatlerinde 2 derece olacakken, gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor ve en yüksek sıcaklık 17 derece olacak. Çarşamba günü ise sıcaklık 7 derece civarında başlayacak ve gün içinde yağış geçişleriyle birlikte termometreler 23 dereceye kadar çıkacak.

Böylelikle, Bursa'da hava durumu önümüzdeki günlerde değişkenlik gösterecek ve sıcaklıkta artış yaşanacak. Yeni haftaya girerken ise yağışlı bir hava bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi