Meteoroloji İnegöl için 5 günlük hava tahmin raporunu yayınlarken sağanak yağış geçişlerinin ne zaman etkili olacağı konusunda gün vererek uyarı yaptı. İşte detaylar…

AK Parti belediyesi 'Kent Lokantası' uygulaması başlattı AK Parti belediyesi 'Kent Lokantası' uygulaması başlattı

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre İnegöl genelinde hafta boyu çok bulutlu gökyüzüyle birlikte sağanak yağış geçişleri bekleniyor.

Bugün yapılan tahminlere göre, İnegöl genelinde sabah saatlerinde termometreler en düşük 7 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde sağanak yağış geçişleriyle birlikte hava sıcaklığı ise en yüksek 23 derece olarak ölçülecek.

Yarın (SALI) yapılan tahminlere göre, Bursa genelinde sabah saatlerinde termometreler en düşük 7 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde sağanak yağış geçişleriyle birlikte hava sıcaklığı ise en yüksek 20 derece olarak ölçülecek.

Yeni haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde termometreler en düşük sıcaklık 6 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler de 21 dereceye kadar tırmanıyor.

Yeni haftanın dördüncü iş gününde ise (PERŞEMBE) sabah saatlerinde termometreler 5 derece olarak ölçülürken gün içerisinde ise hafif sağanak yağış geçişleriyle birlikte en yüksek 15 derece olacak.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 3 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ve hafif sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler en yüksek 12 dereceyi ölçecek.