Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeni atanarak görevine başlayan Servet Çetinkaya, devir teslim töreninin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Çetinkaya'dan Önemli Açıklamalar

Yeni Görevin Heyecanı ve Gururu

Çetinkaya, yeni görevinin heyecanını ve gururunu dile getirerek, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için daha iyi bir eğitim anlayışını benimseyeceklerini belirtti.

"Eğitime, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarıma arz ediyorum.”

Yeni Dönemin Eğitim Anlayışı

Çetinkaya, eğitimde değişim ve dönüşümü benimseyerek, öğrencileri sadece akademik bilgilerle değil, aynı zamanda milli ve manevi değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Öğretmen atamalarında yeni şart belli oldu! Öğretmen atamalarında yeni şart belli oldu!

“Nesil yetiştirmenin 'medeniyet inşasını sürdürmek' olduğu bilinciyle öğrencilerimizi sadece akademik bilgilerle donanmış değil milli ve manevi değerlere sahip sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönleri de gelişmiş bireyler olarak yetiştirmeyi önceliklerimiz olarak görüyoruz."

Son olarak Servet Çetinkaya, eğitime katkıda bulunan tüm yönetici, öğretmen ve personele teşekkürlerini sundu ve öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Editör: Fırat Çelik