TRAFİK KAVGASINDA CİNAYET

Maltepe Zümrütevler Mahallesi’nde dün iki grup arasında trafik nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşen olayda 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KAMERA O ANLARI KAYDETTİ

Yaşanan olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, arbede esnasında bir şahsın sırtından bıçaklandığı, o esnada orada bulunan polis memurunun ise üniformasını çıkartarak yaralıya müdahale ettiği görülüyor.

AW031683_03

SİLAH ÇEKENLERE BIÇAKLA SALDIRDI

Olay, Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında sokakta çıkan kavgada 2 şahıs, tartıştıkları motosikletli kuryeye silah çekti. Motokurye, pide dükkanından aldığı bıçakla şahıslara saldırdı.

Çanakkale'de 20’si çocuk 42 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale'de 20’si çocuk 42 kaçak göçmen yakalandı

Çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı. Daha sonra pide dükkanına taşınan kavgada dükkanın camları kırıldı. Yaşanan olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kavgaya karışan şahıslar, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınarak, Özel Harekat aracı ile emniyete götürüldü.

AW031683_01


Çok sayıda polis ekibi olay yerine gelerek güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde bulunan 2 şahıs, olayın yaşandığı pide dükkanı önünde bulunan motosikletleri tekmeledi. Şahıslar yakınları ve polisler tarafından sakinleştirilerek, olay yerinden uzaklaştırıldı.

Kaynak: