Gemlik'teki duvar çökmesine savcılık soruşturması Gemlik'teki duvar çökmesine savcılık soruşturması

Varank, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nda (BEBKA) düzenlenen BEBKA-Bilişim Vadisi DIGIAGE Oyun Kampı İşbirliği İmza Töreni’nde, Bursa’daki girişimcilik ekosistemini güçlendirecek önemli bir protokole imza atılacağını söyledi.

İstanbul, Kocaeli, İzmir ve Azerbaycan’da faaliyetlerine devam eden Bilişim Vadisi’nin Bursa’da da hizmet vermeye başlayacağını belirten Varank, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kalkınma Ajansımızın burada yaptığı faaliyetlere destek olmak üzere ve yine yakın zamanda açılış kurdelesini kestiğimiz TechINBursa Kuluçka Merkezi’nde yer alıp burada fikirlerini ticarileştirmek isteyen gençlerimize başka bir katkıyı da Bilişim Vadisi sayesinde sağlamış olacağız. Artık Bilişim Vadisi ve BEBKA, TechINBursa güçlerini birleştiriyor. Bundan sonra ‘Ben girişimci olmak istiyorum. Benim şöyle bir fikrim var, ticarileştireceğim. Arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bizim ortaya koyacağımız teknolojinin, bizim ortaya çıkaracağımız, geliştireceğimiz teknolojinin ürünleşmesi sonucunda önemli başarılar elde edecek’ diyen gençlerimiz gelecekler, Kalkınma Ajansımızın TechINBursa Kuluçka Merkezi’ne başvuracaklar ve burada yapılan değerlendirmeler sonucunda buraya gelen arkadaşlarımız buradan zaten gerekli mentorluk hizmetlerini, yönlendirme hizmetlerini, networking desteklerini alacaklardı ama bunları bundan sonra teknoparkların farklı vergi indirimi ve diğer desteklerini kullanarak gerçekleştirebilecekler.”

Editör: Fırat Çelik