Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncularından biri olan Gökhan Keskin, İnegöl Devlet Hastanesi'nde plastik cerrahi operasyon geçirdi. Peki, Keskin'in sağlık durumu nasıl ve neden ameliyat oldu?

Eski futbolcu Gökhan Keskin, İnegöl Devlet Hastanesi'ne başvurduktan sonra Plastik Cerrahi Op. Dr. Orhan Gazi Dinç tarafından muayene edildi ve ameliyata alındı. Başarılı geçen operasyon sonrasında Keskin, hastane servisine alındı. 

Ekran görüntüsü 2023-10-12 111349

Gökhan Keskin'in Futbol Kariyeri

Gökhan Keskin, Türk futbolunun en önemli isimlerinden biridir. Özellikle Beşiktaş'ta geçirdiği yıllarla hafızalarda kalıcı bir yer edinmiştir.

Beşiktaş'taki Efsane Yıllar

1984'ten 1996'ya kadar siyah beyaz formayı terleten Keskin, bu süre zarfında 336 lig maçında 14 golle taraftarın gönlünde taht kurmuştu.

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tiyatro oyunu ile büyüledi İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tiyatro oyunu ile büyüledi
"1986 yılında Trabzonspor’a attığı gol, Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıdı. Beşiktaş'ta ilk yıllarında orta sahada oynarken, Samet Aybaba'nın jübilesinden sonra libero mevkiine kaydırıldı ve yıllar boyunca bu görevi başarıyla yaptı."

Gökhan Keskin, Türkiye millî futbol takımında da 41 kez forma giydi. Futbol kariyerini 2001 yılında İstanbulspor'da sonlandırdı.

Editör: Umut Gökdaş