Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Beşiktaş'ı ağırlayan Galatasaray, Mauro Icardi'nin golleriyle derbiyi 2-1 kazandı. Fakat Sarı-Kırmızılılar, maç sonunda Icardi'den kötü haber aldı.

Beşiktaş maçında sakatlandı, MR çekildi

Maç sonunda sekerek yürüdüğü fark edilen Mauro Icardi'ye MR çekildi. Darbeye bağlı ağrılarının olduğu kaydedilen Arjantinli futbolcunun sağ ayak bileğinden sakatlandığı açıklandı. Icardi'nin tedavisine başlanırken Galatasaray taraftarı, yıldız oyuncunun UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçında forma giyip giyemeyeceğini merak etti.

Sağ ayak bileğinde darbeye bağlı hasar oluştu

Sarı-Kırmızılı kulübün Icardi hakkında yaptığı açıklamada, "Trendyol Süper Lig’in 9'uncu haftasında dün Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi’nin sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir" denildi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu

653407074e3fe11358cdc058

Icardi'nin Bayern Münih maçına yetişmesi bekleniyor

Galatasaray'ın yaptığı sakatlık açıklamasına karşın Mauro Icardi'nin Bayern Münih maçına yetişmesi bekleniyor. Habertürk'e göre Arjantli yıldız, Alman ekibine karşı oynama şasına sahip.

Darbeye bağlı bir hasar ve kanama olduğu için Icardi'nin, normalde 2-3 haftayı bulan iyileşme sürecinin, çok daha kısa olabileceği öğrenildi. Icardi kendini iyi hissederse UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçında takımdaki yerini alabilecek.