Maç Haberleri

maç haberleri ve güncel maç gelişmeleri, maç ile ilgili tüm video, maç fotoğrafları ve maç haberleri Genç Gazete sitemizde


Teknoloji

Apple, bu yılın sonuna doğru yeni M4 işlemci serisini çıkarmaya hazırlanıyor. Peki hangi Mac modelleri Apple M4 ile yenilenecek?

Bursa

Yapılan açıklamada maç günü salon kapılarının taraftara açık olacağı belirtildi.

Spor

Biz futbol hakemlerimizi beğenmeyip, maçlarımıza yabancı hakem talebini dillendirirken, UEFA hakemlerimizi önemli maçlarda görevlendiriyor.

Spor

Dün akşam gerçekleşen Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig futbol karşılaşmasının ardından yaşanan olaylar gergin bir atmosferin doğmasına neden oldu.

Spor

Zorlu geçen maçın zeminin futbol oynamaya uygun olmadığını vurgulayan Yalçın, özellikle ilk yarıda iyi bir performans sergilediklerini belirtti.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesi üzerinden Trendyol Süper Lig 2023/24 sezonunun 24 ve 25. hafta programları açıklandı.

Spor

TFF, Süper Lig'de ertelenen 16 ile 19 ve 20. hafta programını açıkladı.

İnegöl

İnegöl Gençlergücü, 1. Amatör küme 4. Grupta mücadele ettiği maçta Balkanspor'u 6-3'lük skorla mağlup ederek galibiyet serisine devam etti.

İnegöl

İlk maçta 1-0 kaybetmiş olmalarına rağmen rövanşı farklı bir galibiyetle aldılar. Detaylar haberimizde!

Spor

La Liga'nın 16. haftasında oynanan Granada-Athletic Bilbao maçı tribündeki bir taraftarın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesinden dolayı 18. dakikada durdurulup,...

Spor

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Galatasaray-Manchester United maçı tam sekiz kanaldan şifresiz olarak yayınlanacak.

Spor/Bursa Amatör

Süper Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden Gençlergücüspor, Fatihgücüspor ile oynayacağı kritik maçta sezonun kötü gidişatına son vermeyi hedefliyor.