İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğünde şoför olarak çalışan Yeliz Önemli ve Burak Bademli, aşklarını taçlandırmak için özel bir yol seçti.

Türkiye Genelinde Devrim Yaratacak: Türkiye Kart ile Toplu Taşıma Daha Kolay ve Erişilebilir Hale Geliyor! Türkiye Genelinde Devrim Yaratacak: Türkiye Kart ile Toplu Taşıma Daha Kolay ve Erişilebilir Hale Geliyor!

Yeliz, yolcu taşıdığı 249 numaralı otobüsü, hayatının en önemli yolculuğunda gelin arabasına çevirdi. Direksiyon başında, meslektaşı ve hayat arkadaşı Bademli ile birlikte, Bornova Nikah Dairesi'ne doğru yol aldılar.

Beledi̇ye Otobüsü Geli̇n Arabasi (3)

Nikah Töreninin Özel Konukları

Bu özel günde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey de çifti yalnız bırakmadı. Başkan Soyer, nikahı kıyarak çifte mutluluklar diledi ve aile içi bu buluşmanın heyecanını paylaştı. Erhan Bey ise, Türk toplumundaki kadınların değerini vurgulayarak nikah cüzdanını geline verdi.

Beledi̇ye Otobüsü Geli̇n Arabasi (1)

"Aşkla ESHOT, Aşkla Evet"

“Kendi kullandığım aracı gelin arabası yaparak kullanmak ayrı bir güzellik. Ayrıca bir onur. Yolcu taşıdığım otobüsü kendi nikahıma gelin arabası yaparak geldim. Aşkla ESHOT, aşkla evet, aşkla İzmir.” 6 yıldır ESHOT’ta çalışan Burak Bademli ise “Çok mutluyum. Her şey gönlümüzce olsun. Bu otobüsün artık hayatımızda farklı, çok daha önemli bir yeri var. Çalıştığım kurumu çok seviyorum”- Yeliz Önemli

Beledi̇ye Otobüsü Geli̇n Arabasi (4)

Bu özel gün, hem Yeliz Önemli hem de Burak Bademli için unutulmaz anlara dönüştü. Bademli, ESHOT’a olan bağlılığını ve bu otobüsün hayatlarındaki yeni ve önemli yerini dile getirdi.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR