O tarihte yapılan ankette, vatandaşların yüzde 65’i ‘temizlik’ cevabını verir.  Ankete katılanların yüzde 25’i ‘Asfalt’ derken yüzde 8’i ise ‘su’ der. Yıllar geçti sizce sorunlar değişti mi?

İşte arşivden haberimizin tamamı:

Inegol Amzi Temizlik Park (1)

 İnegöl Belediyesi'nin yapmış olduğu anket, vatandaşların öncelik sıralamasında 'temizlik' hizmetini açık ara birinci sıraya koyduğunu gösteriyor. Peki, bu sonuçlar belediye hizmetlerinde nasıl bir değişiklik getirecek?

Giriş Paragrafı: İnegöl Belediyesi'nin resmi internet sayfasında gerçekleştirdiği anket, yerel yönetimin hizmet önceliklerini belirlemek adına önemli veriler sunuyor. Katılımcıların büyük bir çoğunluğu, belediye hizmetlerinde 'temizlik' faktörünün öncelikli olmasını istiyor. Bu sonuç, İnegöl Belediyesi için önemli bir geri bildirim niteliğinde.

Inegol Amzi Temizlik Park (2)

Anketin Detayları ve Vatandaşların Tercihleri

Temizlik Açık Ara Önde

Ankete katılan 3 bin 290 kişiden 2 bin 157'si, temizliğin İnegöl'de en önemli sorun olduğunu belirtti. Bu oran, katılımcıların yüzde 65'ine tekabül ediyor ve temizliğin, vatandaşlar için ne denli önemli olduğunu gözler önüne seriyor.

Inegol Amzi Temizlik Park (6)

Diğer Hizmetlerin Durumu

Anket sonuçlarına göre, 'asfalt' hizmetine önem verenlerin oranı yüzde 25 iken, 'su' hizmetini öncelikli bulanların oranı yüzde 8'de kaldı. Bu veriler, belediye hizmetlerinin farklı alanlardaki vatandaş memnuniyetini de gösteriyor.

Inegol Amzi Temizlik Park (3)

Anket, 12 mahallede toplam 1108 kişi üzerinde yapılmış ve farklı sosyo-ekonomik gruplardan insanlarla yüz yüze gerçekleştirilmiştir.

Haziran ayında yapılan benzer bir araştırmada, asfalt ve kaldırım bozuklukları ile trafik düzenlemelerinin yetersizliği gibi konular ön plandaydı. Ancak, beş ay sonra bu konular yerini temizlik sorununa bıraktı.

Sonuçlar, İnegöl Belediyesi için önemli bir yol haritası sunuyor ve belediye hizmetlerinin vatandaş beklentilerine daha iyi yanıt vermesi için bir fırsat oluşturuyor.

Inegol Amzi Temizlik Park (5)

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

İnegöl'de Seyir halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi İnegöl'de Seyir halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR