Bursa İHH merkez binasında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel'i Bursa İHH Başkanı Hüseyin Kaptan ve Bursa İHH Basın Müşaviri Önder Duran ağırladı.
Ziyarette Bursa İHH ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İHH'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti.
DESTEK VERMEYE HAZIRIZ
Ümmet bilincinin oluşmasında İHH'nın çok önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Başkan Alinur Aktaş, üzerlerine düşen her konuda destek vermeye hazır olduklarını da söyledi.
Bursa İHH'da göreve başlayan Basın Müşaviri Önder Duran'ı İnegöl'den tanıdıklarını ve çalışmalarını takdir ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Aktaş, Önder Duran'a yeni görevinde başarılar dilemek için ziyarete geldiklerini kaydetti.
Bursa İHH Başkanı Hüseyin Kaptan da kendilerine yapılan bu ziyaretten ötürü Aktaş ve Demirel'e teşekkür ederken, Bursa İHH'nın yapmış olduğu çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.