Bayram öncesinde hem emekli aylığı hem de EYT parasını alacak olan vatandaşlar yoğunluktan dolayı ATM’lerde para kalmayınca mağduriyet yaşadı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamındaki aylıklar ile emeklilerin bayram ikramiyelerinin bayramdan önce ödeneceğini bildirmişti. Emekli maaşları ve bayram ikramiyelerinin ödeme tarihleri geçtiğimiz günlerde paylaşılması üzerine sabahın erken saatlerinde banka önlerinde kuyruk oluştu. Ödeme günü 17, 18, 19 ve 20 olanlar ve 300 bine yakın EYT’li, hem emekli maaşı hem de bayram ikramiyelerini alacak.

Ancak yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde hem EYT’li olanlar hem de emekli aylığı alacak olan vatandaşlar tarafından 14 Nisan Cuma gününden itibaren sabahın erken saatlerinde banka önlerinde oluşan kuyruk oluşturdu. Ancak yaşanan yoğunluk nedeniyle bankamatiklerde para kalmaması nedeni ile maaşlarını alamayan birçok vatandaş günlerdir mağduriyet yaşıyor.

ELİ BOŞ DÖNÜYOR

Para çekmek için bankamatiğe gelen vatandaşlar kartı takıp para çekmek istediklerinde para çekme seçenekleri pasif olduğunu görüyor.

Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi

Yaşanan sıkıntı sadece kamu bankalarında değil diğer bankaların bankamatiklerinde de yaşanıyor.